Klädd för restaurang

Posted on jul 15, 2020

Klädd för restaurang

Jag tycker att det är så trevligt att gå ut och äta på restaurang oavsett om det är vardag eller helg. Tillsammans med mina vänner försöker jag att åtminstone två gånger i veckan komma iväg ut. Det behöver inte vara någon särskild händelse eller fin restaurang men det är härligt att komma ut, äta god mat och få prata av sig med sina nära. En sak vi ofta pratar om innan besöken är vad man ska ha på sig. Det är alltid svårt att veta hur uppklädd man bör vara. Jag har tagit fram tre alternativ till tre olika typer av restauranger. Följer du de här råden kommer du garanterat att vara rätt klädd på restaurangbesöket!

Mysiga plagg till det lokala haket

Är det bara en burgare och en öl på det lokala haket som gäller tycker jag att man ska klä sig bekvämt och lagom. Till exempel en snygg collegetröja från Kenzo eller något annat från samma märke. Deras kläder finns till både tjejer och killar och är lyxiga, snygga men framförallt bekväma! Deras collegetröjor är to die for och får dig att se uppklädd och mysig ut på samma gång.

Uppklädd för en utekväll med tjejerna

På lördagskvällen vill man gå all in! Just nu tar jag helst på mig ett par höga, ljusa jeans i ankellängd tillsammans med en croppad topp med lite urringning. Ett par klackar och stora örhängen till det så har man gjort en ganska basic outfit till en perfekt partystass.

Lyx och romantik till lyxrestaurangen

Jag älskar att gå på dejt, särskilt när killen har bjudit in till någon extra fin restaurang. Då gäller det förstås att matcha inredningen och klä upp sig ordentligt. En småblommig omlottkjol med en romantisk hålmönstrad topp är helt rätt för det här tillfället. Ett par lägre klackar till det och man är redo för en riktigt mysig dejt!

MyCuisine